mandag 18. februar 2008

GJØA LIKER IKKE MICRON

fy F**N det er like før jeg kaster den J***A maskinen ut av viduet...orker ikke mere D***T mat, od det værste er at jeg bare må smile og si takk for maten!! J***A D***T aaaaaaaaaarrrrrrrrrrg

5 kommentarer:

mor sa...

God morgen,
Smil pent og si takk for maten, hvis du ikke får ned mer enn noen biter så se på dette året som et slankeår. Du har jo klær i skapet som du da vil kunne bruke.
Er det noe du vil lage så be om lov til det så kan du diske opp med norsk mat og lage stor porsjon slik at du selv har restemiddag et par dager.
Om litt så har du sikkert gode venninner som inviterer deg hjem på middag.
Dette går nok bra, hva var det du ble servert nå sist da? det er jo moro for oss å vite hva du tvinger i deg.
Her er det stille i huset, Gisle benytter vinterferien til å sitte oppe til langt på natt så han sover enda.
Nå er kaffen klar og jeg skal sette igang med dagens gjøremål. Ha en god natt og en fin dag i morgen. Mor

Andreas sa...

Hei Gjøa!
Nå har omsider også jeg vært inne på bloggen din. Hyggelig å lese og se bildene dine. Petter er i Tsjekkia og spiller hockey med Jutul. Tre av tre seire! Herman er på keepertrening i hallen tre dager. Han skal til Barcelona m/TG. Petter og jeg skal på hytta i slutten av ferien. Vibeke og jeg gikk 55 km i Marka lørdag, helt topp forhold! Ha det fortsatt bra! Andreas

Juliet. sa...

Heisann Gjøa-kjære =)
Du skal få tre-retters fancy middag av meg når du kommer hjem, jeg lover!
Men sånn ellers så er du ganske flink til å lage mat selv, så du kan jo sikkert ordne mat selv og?
KLemzii yo.

Rolf-Erik sa...

HAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHA!!!!!!!!!!!!! jaaaeevlig braaa!!!:D:D hehe... og jeg er enig med MOR.. se paa det som et slankeaar!!!! haha trodde jeg skulle daua av latter naar jeg saa det!! HAHAHA!!!!! fy faen jeg snakka med hun AFS jenta fra island paa MSN.. Hun bor PAA selve STRANDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyy sooren.. tenk saa diggg da!!! jaja!!!! snakkes:D klem:D!!

karen anna sa...

Hei - Gjøa - Karen Anna her. Helt enig når det gjelder mat. Vi ble invitert ut på middag og fikk verre ertesuppe enn posesuppe. Saken er at New Zealandere tar det helt med ro - stresser ikke - kommner det folk - ok vi mekker litt posesuppe. Who cares? Så sett fra DET synspunket så passer det meg/oss bra.Ikke noe stress med å prestere fint for gjester. Men det var mye bra og frisk mat i supermarkedene.